SC VYKTORY EXPERT SRL
Nr. Reg. Com.: J10/139/2008
CUI: 23155225
Sediul social: Str. Libertatii nr.79, Buzau, jud. Buzau

     Vyktory Expert  S.R.L. a fost īnfiintata īn februarie 2008 si are ca obiect de activitate prestarea de servicii īn domeniul expertizei contabile, contabilitatii, evaluarilor patrimoniale, asistenta si consultanta financiar-contabila, analize economico-financiare, cenzorat extern si intern, etc.

  
Despre Noi
       Societatea isi are sediul social in municipiul Buzau ,judetul Buzau si este inregistrata in tabloul membrilor C.E.C.C.A.R. avand numarul autorizatiei A 005061/28.03.2008.
.
      Conducerea firmei este asigurata de expert contabil OPRISANU CATALIN VIOREL  si  lt.col (rez) expert contabil OPRISANU GHERGHINA , specialisti cu o  experienta  de peste 20 ani in domeniul financiar contabil atat in domeniul bugetar cat si in sectorul economic.

          
        Firma dispune de specialisti in domeniile care fac obiectul activitatii sale, raspunzand cu promptitudine solicitarilor agentilor economici si institutiilor in vederea protejarii acestora fata de riscurile create ca urmare a fiscalitatii exagerate si legislatiei in continua modificare. Firma  asigura servicii contabile si de consultanta  financiar contabila si in limba engleza .

        Vyktory Expert  S.R.L. este asigurata fata de riscul profesional si isi asuma intreaga responsabilitate pentru corectitudinea lucrarilor efectuate..

Copyright © 2011 Vyktory Expert srl.
Acasa   |   Despre Noi  |   Servicii de Contabilitate  |   Cerere de Oferta  |   Clienti  |   Contact  |    Webmaster